Demisii la Gândul. CT Popescu a anunțat că a scris ultimul text în ziar

DCNews Team / 29 iul 2015 / 16:20 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cristian Tudor Popescu şi-a anunţat demisia de la Gândul printr-un editorial despre cum i s-a furat Dacia botezată "Blanşeta" din faţa locuinței. Din câte se pare, decizia fondatorului Gândul vine în urma unui anunț al patronului Mediafax, Adrian Sârbu, de reducere a salariilor. Florin Negruțiu, redactorul-șef al ziarului, și-a anunțat demisia pe Facebook.

Situația financiară în trustul media patronat de Adrian Sârbu s-a deterioarat în ultima vreme. Încolțit de creditori, o parte dintre societățile acestuia și-au cerut insolvența, iar de câteva luni Adrian Sârbu a fost nevoit să-și mute întregul trust din sediul în care activa din cauza restanțelor la chirii.

Adrian Sârbu a convocat redactorii  Gândul pentru a le comunica faptul că urmează să li se reducă salariile.

Din câte se pare, Florin Negruțiu, redactorul-șef al ziarului ar fi declarat că renunță la funcția din ziar.

De asemenea, Cristian Tudor Popescu, unul dintre cei cinci fondatori ai ziarului, în 2005, a scris, miercuri, în editorialul "Cinema Dacia" că: "Acesta este ultimul meu text din Gândul". Potrivit unor surse, CTP ar fi declarat că nu are nimic aranjat pentru a pleca în altă redacție, cel puțin în acest moment.

Totuși, din luna martie 2015, Cristian Tudor Popescu are o colaborare cu  Digi 24, în fiecare vineri, de la ora 21:30, acesta fiind  invitatul permanent al lui Cosmin Prelipceanu la „Jurnalul de Seară", pentru 30 de minute de analiză.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27