Demisii la Gândul. CT Popescu a anunțat că a scris ultimul text în ziar

Cristian Tudor Popescu şi-a anunţat demisia de la Gândul printr-un editorial despre cum i s-a furat Dacia botezată "Blanşeta" din faţa locuinței. Din câte se pare, decizia fondatorului Gândul vine în urma unui anunț al patronului Mediafax, Adrian Sârbu, de reducere a salariilor. Florin Negruțiu, redactorul-șef al ziarului, și-a anunțat demisia pe Facebook.

Situația financiară în trustul media patronat de Adrian Sârbu s-a deterioarat în ultima vreme. Încolțit de creditori, o parte dintre societățile acestuia și-au cerut insolvența, iar de câteva luni Adrian Sârbu a fost nevoit să-și mute întregul trust din sediul în care activa din cauza restanțelor la chirii.

Adrian Sârbu a convocat redactorii  Gândul pentru a le comunica faptul că urmează să li se reducă salariile.

Din câte se pare, Florin Negruțiu, redactorul-șef al ziarului ar fi declarat că renunță la funcția din ziar.

De asemenea, Cristian Tudor Popescu, unul dintre cei cinci fondatori ai ziarului, în 2005, a scris, miercuri, în editorialul "Cinema Dacia" că: "Acesta este ultimul meu text din Gândul". Potrivit unor surse, CTP ar fi declarat că nu are nimic aranjat pentru a pleca în altă redacție, cel puțin în acest moment.

Totuși, din luna martie 2015, Cristian Tudor Popescu are o colaborare cu  Digi 24, în fiecare vineri, de la ora 21:30, acesta fiind  invitatul permanent al lui Cosmin Prelipceanu la „Jurnalul de Seară", pentru 30 de minute de analiză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel