Demisie Ţuţuianu. Cozmin Guşă: Avem de-a face cu jocul de-a Guver-Dragnea

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Guşă a comentat demisia ministrului Apărării, Adrian Ţuţuianu, spunând că e mai degrabă un joc politic ce nu face decât să destabilizeze România.  

Cozmin Guşă consideră că PSD pare că nu prea mai poate să guverneze cu oamenii pe care îi are în prim plan. "Noi avem de-a face cu jocul de-a Guver-Dragnea. Dacă domnul Ţutuianu avea îndoieli legate de capacitatea sa de a conduce ministerul le-ar fi spus colegilor că este depăşit", a spus Cozmin Guşă la Realitatea TV.

Ceea ce l-a alarmat pe Liviu Dragnea, spune consultantul politic, a fost faptul că premierul Tudose "a dovedit că este înfipt şi a căpătat respect public". "Ţuţuianu părea să fie un politician mai de forţă în PSD şi a generat această criză care nu e legată de salarii, ci ca să genereze o criză la nivel guvernamental", a explicat Cozmin Guşă, care a dezvăluit faptul că ministrului Apărării i s-ar fi promis funcţia de prim-ministru.

"Nu am cum să nu mă întreb cum a ajuns PSD să accepte un joc minor de putere. PSD pare condus doar de politruci. Adevărul este că ne jucăm cu România de dragul lui Dragnea, dar Tudose nu este Grindeanu", a spus acesta.

"Premierul trebuie să-şi vadă de treabă, să rezolve criza de la Ministerul Apărării ca să ducă la bun sfârşit acest plan ambiţios de repunere a României pe harta combatanţilor", a spus Cozmin Guşă", care a declarat că acest joc politic "pune sub semnul întrebării stabilitatea României".  

Amintim că ministrul Apărării şi-a depus demisia, iar premierul a acceptat-o.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel