Demisie Popa. Emilia Șercan: Dacă se grăbește, prinde acceleratul...

Jurnalista Emilia Șercan a reacționat după demisia ministrului educației, Valentin Popa, spunând că acesta va reocupa rapid funcția de rector al Universității "Ștefan cel Mare" din Suceava.

Emilia Șercan a făcut referire și la una dintre gafele lui Popa care a declarat că a tăiat "pamblica" la un eveniment la care participase în calitatea de rector al universității din Suceava.  "Dacă se grăbește puțin domnul Valentin Popa prinde acceleratul ăla de seară care merge la Suceava și inaugurează și noul an universitar în calitate de rector. Taie "pamblica", cum ar veni", a scris jurnalista pe Facebook. Ministrul se motiva ulterior, spunând că acel cuvânt este de fapt un regionalism în Moldova.  

Demisia, pe fondul unui conflict cu UDMR-ul

Ministrul Educaţiei, Valentin Popa, a demisionat joi din Guvern. Demisia vine după o discuţie în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că a discutat cu ministrul Educaţiei despre nemulţumirile minorităţilor şi a adăugat că, de data aceasta, liderul UDMR, Kelemen Hunor, are dreptate când spune că nu va discuta alte proiecte cu cei din coaliţia de guvernare până nu sunt rezolvate problemele din Educaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel