Demisie la vârful ISMB: Remus Pricopie a aprobat demisia lui Constantin Trăistaru de la ISMB

Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, a semnat, luni, ordinul de eliberare din funcție a inspectorului şcolar general al Municipiului Bucureşti, Constantin Trăistaru, acesta solicitând demisia, din motive personale.

Ministerul Educaţiei Naţionale anunță, în cadrul unui comunicat de presă, că inspectorul şcolar general al Municipiului Bucureşti, Constantin Trăistaru, numit la conducerea instituției în iulie 2012, a demisionat, potrivit Mediafax.

"Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a semnat luni, 15 decembrie, ordinul de eliberare din funcţie a inspectorului şcolar general al Municipiului Bucureşti, Constantin Trăistaru. Ordinul devine efectiv în data de 22 decembrie. Menţionăm că domnul Constantin Trăistaru este cel care a solicitat ministrului Remus Pricopie, în mod expres, eliberarea din funcţie din motive personale", se precizează în document.

Cel care va prelua interimatul este actualul inspector şcolar general adjunct, Florian Ionel Lixandru, căruia ministrul Remus Pricopie i-a delegat atribuţiile specifice, printr-un ordin semnat tot luni, mai precizează ministerul.

Remus Pricopie, o ultimă vdeoconferință înainte de predarea mandatului

Tot astăzi, ministrul Remus Pricopie a organizat o ultimă videoconferinţă, înainte de predarea mandatului, cu toţi inspectorii şcolari generali şi adjuncţi şi cu reprezentanţii ministerului, fiind prezenți și preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret", Marius Nistor, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, Simion Hancescu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, Mihaela Gună, precum şi preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor, Eduard Mititelu.

"Ministrul Remus Pricopie a mulţumit pentru colaborarea foarte bună pe care a avut-o cu reprezentaţii ministerului şi ai federaţiilor în cei doi ani de mandat şi i-a asigurat pe toţi de respectul domniei sale", se arată într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel