DEMISIE din Parlament și din AUR. Dosar la DIICOT, după ce Poliția a fost chemată de SPP la Parlament. Reacția lui Simion

Demisie din AUR și din Parlament/ foto pixabay
Demisie din AUR și din Parlament/ foto pixabay

Un ales și-a anunțat demisia din AUR și din Parlament.

Mircea Gheorgheosu a anunţat vineri că şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR).

Conform unor surse judiciare, citate de Agerpres, Mircea Gheorgheosu a fost dus la Secţia 17 Poliţie, după ce lucrători de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) de la Parlament ar fi găsit asupra sa un plic cu marijuana.

”Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor. Rămân cu sufletul alături de toţi colegii şi prietenii care, cu dăruire şi devotament, vor continua să-şi dedice viaţa în serviciul binelui”, precizează Gheorgheosu într-o declaraţie de presă transmisă Agerpres de către Biroul de comunicare al AUR.

Judecat de ”legea românească, de oameni și de Dumnezeu”



El adaugă că este direct răspunzător pentru faptele sale, pe care le judecă legea românească şi care trebuie respectată.

”Dincolo de legea şi libertatea fiecărui om, în România există o lege şi ea trebuie respectată. Faptele de care sunt suspectat le judecă legea românească, oamenii din jur şi, mai presus de toate, Dumnezeu. Dar pentru faptele mele, ca om şi cetăţean, răspund numai eu”, afirmă Gheorghescu.

Potrivit oficialilor AUR, Mircea Gheorgheosu este membru AUR, lucra în departamentul de comunicare şi a fost purtătorul de cuvânt la congresul din ianuarie 2020.

Poliţia Capitalei a anunţat vineri că a fost solicitată de SPP să se prezinte la unul dintre punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat care avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

”Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind în instrumentarea DIICOT - Structura Centrală”, a precizat sursa citată.

Vezi și: EXCLUSIV  Canabis la AUR. Guşă: Iese din schemă. Alte partide vor să ocupe acest loc / video

Reacția lui Simion



Copreşedintele AUR George Simion a afirmat se vor lua măsurile adecvate, după desfăşurarea anchetei.

”Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi vom lua măsurile adecvate. Cu siguranţă, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru", a declarat, pentru Agerpres, copreşedintele AUR George Simion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel