Demisie forțată, după criticile lansate la adresa fiicelor președintelui SUA

Demisie forțată pentru o purtătoare de cuvânt după ce le-a criticat pe o rețea de socializare pe cele două fiice ale președintelui SUA, Barack Obama.

Purtătoarea de cuvânt a republicanului Stephen Fincher, reprezentantul statului Tennessee, Elizabeth Lauten, a fost nevoită să demisioneze, luni, după ce le-a criticat pe pagina sa de Facebook pe cele două fiice ale liderului de la Casa Albă, Barack Obama, scrie ziare.com.

Sasha, în vârstă de 13 ani, și Malia Obama, de 16 ani, au fost criticate pentru ținutele lor și lipsa de "clasă", în timpul unui eveniment care a avut loc miercuri, la Casa Albă.

"Dragelor Sasha si Malia, stiu ca sunteti in plina adolescenta, insa faceti parte din familia prezidentiala, incercati sa dati dovada de un pic de clasa. Imbracati-va pentru a fi respectate, nu pentru a merge la intalnire intr-un bar. Si nu va imbufnati in timpul unui eveniment televizat public", a scris Elizabeth Lauten.

Ulterior, Elizabeth Lauten a șters postarea și și-a cerut scuze, scriind că acum își dă seama "cât de mult insultătoare au fost cuvintele sale".

Josh Earnest, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, s-a declarat luni "surprins că un agent al Capitoliului folosește un eveniment legat de Thanksgiving pentru a-i critica pe membrii familiei prezidențiale". "Acest incident ne amintește că", atunci când vorbim în public, trebuie "să ne alegem cuvintele cu mare atenție și să încercăm să fim conștienți de modul în care vor fi primite aceste cuvinte și mesaje", a adaugat el.

Elizabeth Lauten și-a confirmat luni intenția de a demisiona în interviuri pentru posturi americane, precum NBC News și Fox News, după reacțiile dure la adresa sa pe Twitter și în presă, pentru ceea ce a scris pe Facebook.

În SUA, atacurile personale la adresa familiei prezidențiale sunt considerate tabu.

Vezi AICI video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel