EXCLUSIV  Delta Văcărești, BOMBA care ajunge în orice bloc din București. Băluță: Aștept să vină Guvernatorul-VIDEO

Scutaru Cristina / 12 aug 2017 / 09:04 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, invitat la interviurile DC News Live, a fost întrebat despre Delta Văcărești, bomba ecologică pentru bucureșteni.

Întrebat dacă vin țânțari din Delta Văcărești dat fiind faptul că acolo nu se poate interveni cu substanțe pentru a-i combate, edilul a spus: "Evident că vin pentru că Delta Văcărești ocupă o parte importantă din Sectorul 4. Oameni se plâng. Abia aștept să vină Guvernatorul Deltei, să văd ce face".

Vedeți declarația lui Daniel Băluță în clipul de mai jos:

 

 

Ecologiștii au băgat în București, la mai puțin de 2 kilometri de Casa Poporului, un focar de țânțari și șobolani și anume Delta Văcărești, devenită parc natural.

Delta Văcărești a fost declarată parc natural și a fost instituit regim de arie naturală protejată. În acest fel a devenit primul parc urban din Europa Continentală și, de asemenea, primul parc urban din România. Totul bine și frumos, doar că există o mare problemă pentru sănătatea oamenilor.

[citeste si]

Vorbim despre 200 de hectare de 'maternitate' pentru țântari și despre șobolanii din stufăriș. Ecologiștii au făcut o zonă națională protejată astfel încât să nu se poată da cu raticid pentru șobolani și nici cu DTT pentru țânțari. Șobolanii se duc pe caseta colectoare a Dâmboviței, din care se ramifică instalațiile de canalizare, până la etajul 4 în orice bloc din București. Practic, pe axa centrală a orașului, a fost pus un focar de șobolani pe care nu poți să îi stârpești deoarece este arie protejată. Citiți, pe larg, aici.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22