Delia & Grasu XXL, inspiraţie la piscină! Cei doi lansează un nou single plin de umor

Delia vine în atenţia fanilor cu o nouă colaborare de excepţie, un single plin de umor, un feat cu Grasu XXL.

Umor cât cuprinde în versuri și imagine, culoare, un pic de spirit latino și Columbia adusă în România printr-o poveste amuzantă. Așa arată „Despablito”, noua piesă și noul videoclip ale Deliei, în colaborare cu Grasu XXL. Cameleonică, nonconformistă și cu multe idei inedite, Delia își surprinde din nou fanii cu o ipostază complet neașteptată.

Ținutele și mai ales accesoriile Deliei vin ca o completare a personajului interpretat de ea, într-o poveste în care Grasu XXL a împărtășit viziunea și ideile artistei. „Mi-a trimis Delia demo-ul piesei, eu eram spre bazinul de înot, am ascultat piesa în mașină și mi s-a părut turbo! Cât am înotat eu pe-acolo la mișto, mă tot gândeam cum să și când am ajuns la studio în 10 minute. I-am trimis-o înapoi cu strofă cu tot, iar ea mi-a zis că filmăm sâmbătă...Era joi... Am filmat luni! Na, ea e Delia și e superbă!”.

(oar_w460)

Şi pentru Delia inspiraţia a venit tot la piscină: Întâmplarea face că aveam acest instrumental de câteva luni şi nu ştiu de unde şi cum a venit inspiraţia pentru acest „Despablito”. Dar tot la piscină eram când am scris versurile. Apa are un efect benefic. Aţi vrut „Despacito”, luaţi şi „Despablito”!”, spune Delia.

Tânărul înflăcarat care dansează pe mese este nimeni altul decât Vlad Drăgulin, interpretul lui Malone în serialul „Băieți de oraș” și co-prezentator, alături de Mihai Bendeac, în noul sezon al emisiunii „X Factor”, la Antena 1. Provocarea venită din partea Deliei i-a adus acestuia o premieră, „Despablito” fiind primul videoclip în care joacă. „Spre rușinea mea, am 27 de ani si asta a fost prima mea experienţă în ceea ce priveşte videoclipurile. - se spune - și mă bucur că s-a întâmplat în aceste condiții. M-am simțit dorit…”, spune Vlad, care s-a distrat foarte mult la filmări.

Fanii Deliei vor fi cu siguranță cuceriți de ideea și de piesa artistei care, încă o dată, creează ceva complet neașteptat. Piesa este compusă de Delia, Grasu XXL, producție Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM - Bogdan Păun și Alex Mureșan, producție Loops Production, make-up - Ema Uță, hair -Alex Sârghe, iar styling este realizat chiar de Delia.

Artista îşi compune în mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care îi poartă smenătura numărându-se „Fata lu’ tata”, „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Rămâi cu bine”, „Parfum de fericire”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare” şi multe altele, piese pentru care Delia cântă de multe ori la instrumente - pian şi flaut.

Aceasta nu este prima colaborare a Deliei cu Alex Cotoi, cunoscutul producător român care a a produs şi pentru Pitbull şi are în palmares un premiu Grammy. Cei doi au mai colaborat pentru piese precum „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Fata lu’ tata”, „Rămâi cu bine”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel