Deget uman, găsit într-o pungă cu carne tocată. Sorin Ovidiu Bălan, ipoteză șocantă

Jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan a lansat o ipoteză șocantă referitoare la degetul uman descoperit de o familie de oameni nevoiași din Bârlad într-o pungă de carne tocată primită de la Asistența Socială.

În urma descoperirii macabre, o anchetă de amploare a fost declanșată la Bârlad pentru a se afla cum a ajuns un deget de om într-o pungă de carne tocată. Reprezentanții ai Inspectoratului Teritorial al Muncii, ai Protecției Consumatorului, dar și ai Direcției Sanitar-Veterinare sanitar au mers la abatorul de păsări, unde a fost ambalată carnea. S-au verificat 150 de angajați, s-au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere, iar concluzia ITM a fost că nu de acolo a plecat degetul uman în punga cu carne, relatează România TV. Patronul abatorului susține că totul este o înscenare, că totul s-a făcut din răzbunare, mai ales că săptămâna trecută o fermă de păsări a a celuiași patron a luat foc.

Cineva a procesat un cadavru, pentru a scăpa de dovezi

Întrebat miercuri, la România TV, care ar fi ipotezele în acest caz și despre ce răzbunare vorbește patronul, jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan a emis o ipoteză șocantă: "Asta cu răzbunarea este o prostie. Nu știu dacă cineva își pune degetul la bătaie  ca să se răzbune pe un patron de abator de pui. Degetul acela provine clar de la un cadavru. Mă mir că s-a făcut acea anchetă, care și aceea mi se pare haioasă, de către ITM, să vadă dacă nu și-a tăiat cineva un deget. Evident că este vorba de un cadavru. Fiind vorba depre un abator care procesează carne, este posibil să fie vorba deja de un caz care se anunță extrem de complicat și extrem de grav. Cineva cred că a procesat acolo și un cadavru pentru a scăpa de el. În niciun caz degetul acela nu a ajuns acolo nici din răzbunare, nici pentru că și l-a tăiat vreun anagajat. Cred că acolo se întâmplă lucruri mult, mult mai grave. Mare minune dacă, luând-o pe fir, nu s-ar putea să descoperim vreun dispărut celebru. Nu vorbim de Elodia, că au trecut mulți ani de atunci, dar mai sunt câțiva dispăruți celebri mai recent", a explicat Sorin Ovidiu Bălan. 

ŞOC. Un deget uman găsit într-o pungă cu carne tocată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel