Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate

Irina Constantin / 24 iul 2018 / 09:32 Salveaza PDF Comentarii

Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate Rezultatele examenului de Definitivat 2018 vor fi afișate astăzi. 

Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate Rezultatele sunt afișate la centrele de examen și pe site-ul definitivat.edu.ro

Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate Contestaţiile se depun la centrele de examen marți, după afişarea rezultatelor, și miercuri până la ora 14:00.

Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate Rezultatele finale se afișează în data de 27 iulie.

Definitivat 2018, rezultate, edu.ro. Definitivat.edu.ro, notele afișate Cadrele didactice promovate dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar. Prin dobândirea definitivării în învățământ, cadrul didactic depăşeşte stadiul de debutant şi poate intra pe o rută de profesionalizare ascendentă, având dreptul de a deveni titular în sistemul de învăţământ preuniversitar şi de a participa ulterior la susţinerea examenelor pentru obţinerea gradelor didactice, precizează MEN.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27