Defăimător: Ce a pățit Ghiță Ciobanul după ce s-a pozat cu Ponta

În urmă cu câteva zile, B1 TV anunța că după ce s-a fotografiat cu Victor Ponta, Ghiță Ciobanul trage ponoasele.

Jurnaliștii de la acest site scriau, în urmă cu câteva zile, că protagonistul celebrei reclame și-a pierdut contractele cu o rețea de la telefonie mobilă. Motivul? S-a lăsat pozat alături de Victor Ponta și alți politicieni printre care și Daniel Constantin și Nicolae Bănicioiu.

Știrea prezentată mai sus a fost una falsă, imaginile neaducându-i niciun necaz celebrului cioban. Rețeaua de telefonie mobilă nu doar că nu i-a reziliat contractul, ci i l-a și prelungit.

"O știre defăimătoare, năsoală și tristă a rupt presa de cancan politic în seara asta. B1 a anunțat că Vodafone ar fi reziliat contractul cu Ghiță Ciobanul. Nu e așa. Din contră, chiar l-au prelungit și tocmai au pornit o nouă campanie cu Ciobanul de la Jina.

Încerc să înțeleg gândirea pentru care B1, siteul televiziunii cu același nume, ar putea publica o astfel de știre. De fapt aceasta există, ar fi dat astfel în Ponta. Pe bune? Nu așa ataci pe cineva. Îl ataci cu armele lui și nu dai pe alături. Pf!", a scris Piticu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel