Decretele de numire a procurorului general, dar şi a şefilor DNA şi DIICOT - publicate în Monitorul Oficial

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial

Decretele de numire în funcţie a procurorului general al României - Gabriela Scutea, dar şi a şefilor DNA - Crin-Nicu Bologa - şi DIICOT - Elena-Giorgiana Hosu, pentru un mandat de 3 ani, au fost publicate joi în Monitorul Oficial. 

Preşedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Gabriela Scutea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe Crin-Nicu Bologa - la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi pe Elena-Giorgiana Hosu - procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Pe 14 februarie, Secţia pentru procurori a CSM a anunţat că i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis avizele date pentru propunerile de numire la şefia Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Secţia pentru procurori a CSM a înaintat şefului statului propunerile ministrului Justiţiei pentru numirea în cele trei funcţii, însoţite de avize. Gabriela Scutea şi Giorgiana-Elena Hosu au primit aviz negativ, iar Crin-Nicu Bologa - aviz pozitiv, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel