Decoperiri șocante din lumea lui Gaddafi: sex, violuri și bătăi

Conform unei cărți apărute recent, Muammar al-Gaddafi obișnuia să violeze fete în timpul pauzei de citit e-mailuri, anunță Dailymail. Acesta le abuza sexual chiar pe fetele care formau garda lui de corp.

Reportera franceză Annick Cojean a luat un interviu cutremurător tinerelor supuse perversiunilor sexuale al fostului conducător al Libiei. Fetele au declarat că erau luate de la școală sub diferite pretexte.

Una dintre victime, Soraya în vârstă de 15 ani a povestit cum a fost solicitată din grupul ”tinere talente” pentru a îi înmână colonelului un buchet de flori în cadrul unei ceremonii. Ulterior ea a fost dusă în deșert și obligată să devină sclava sexuală a lui Gaddafi.

”M-a luat de mână și m-a tras cu forța lângă el în pat. Nici nu am îndrăznit să mă uit la el”, a declarat tânăra de doar 15 ani, după ce a recunoscut că a fost bătută și violată timp de cinci ani. Fata amintește și de momentul în care a fost obligată să privească cum altă tânără îi făcea sex oral colonelului, ca să ”învețe de la ea”.

Pe lângă alte fete sechestrate în haremul lui, Gaddafi ar fi răpit și violat și băieți. Tinerele erau supuse unor teste de sânge, pentru ca nu cumva să aibă vreo boală cu transmitere sexuală.

Deși s-au întors la casele lor, fetele trăiesc cu teamă, fiindcă familiile nu le-au iertat pentru sexul înainte de căsătorie. Frații mai mari ai fetei de 15 ani se gândesc s-o ucidă pentru a îndepărta rușinea din familie.

Mărturiile dureroase ale fetelor se regăsesc în cartea jurnalistei, ”Les Proies: Dans le harem de Kadhafi”. Ziarista Annick Cojean a declarat că a fost cea mai dureroasă investigație pe care a făcut-o până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel