Decolare RATATĂ pe Otopeni. Geamul unui avion, crăpat - update

Rodica Mitu / 27 dec 2019 / 09:48 Salveaza PDF Comentarii

Un avion care ar fi trebuit să decoleze de la București a avut probleme tehnice, transmite Antena 3.

Un avion care ar fi trebuit să decoleze, la ora 9.00, de la București cu destinația Helsinki a avut probleme tehnice.

Oamenii au fost debarcați. Unul dintre geamurile din cabina piloților s-ar fi crăpat, potrivit Antena 3.

Update: Cursa Blue Air 0B181, cu 147 de pasageri la bord, a decolat vineri la ora locală 10:44 de pe aeroportul Otopeni cu destinaţia Helsinki, cu o întârziere de 1 oră şi 44 minute, după ce s-a constatat o defecţiune la unul dintre geamurile mobile din cabina piloţilor.

„Menţionăm că, în timpul verificărilor tehnice la sol, s-a constatat o defecţiune la unul dintre geamurile mobile din cabina piloţilor şi s-a procedat la corectarea acesteia. În acest timp, pentru a se evita acumularea de întârzieri, pasagerii au fost debarcaţi din aeronavă şi îmbarcaţi într-o alta”, au precizat reprezentanţii companiei. Potrivit sursei citate, toate verificările tehnice se realizează de echipa proprie.

„Principala preocupare a Blue Air o reprezintă siguranţa şi confortul pasagerilor. În acest sens, toate verificările tehnice se realizează de către echipa proprie, cu maximă atenţie, pentru a asigura transportul pasagerilor la destinaţie în siguranţă şi în cel mai scurt timp posibil”, dă asigurări compania.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27