Declic, SURPRIZĂ la Congresul PNL: Imaginează-ți reacția lui Florin Cîțu și a lui Ludovic Orban când vor vedea. Operațiunea a costat 10.000 lei / FOTO în articol

Declic, SURPRIZĂ la Congresul PNL. Orban și Cîțu vor rămâne fără cuvinte când vor vedea ce li s-a pregătit / FOTO în articol
Declic, SURPRIZĂ la Congresul PNL. Orban și Cîțu vor rămâne fără cuvinte când vor vedea ce li s-a pregătit / FOTO în articol

Comunitatea Declic a pregătit o surpriză pentru Ludovic Orban și Florin Cîțu la Congresul PNL de sâmbătă.

Cei de la Declic vor aduce un... ciolan la Romexpo. Comunitatea a transmis că are nevoie de donații pentru a-și duce operațiunea la bun final.

”Sâmbăta aceasta are loc congresul Partidului Național Liberal, eveniment în cadrul căruia va fi ales președintele partidului. Lupta internă din PNL a pus stăpânire pe toată România și, în loc să lucreze la îndeplinirea programului de guvernare, liberalii se bat întruna pe ciolan.

Dar ciolaniada trebuie să înceteze și acum e momentul potrivit să atragem atenția asupra promisiunilor din programul de guvernare rămase neîndeplinite. De exemplu, nu au reușit să desființeze Secția Specială, așa cum și-au asumat în campania electorală.

Această Secție a cheltuit 19 milioane de lei și a trimis în judecată un singur magistrat corupt. 7 procurori încasează cele mai mari salarii din justiție, ca să doarmă cu capul pe dosare. Or, așa nu se mai poate. E nevoie ca și pe noi, cetățenii, să ne apere cineva de judecătorii și procurorii care încalcă legea. Și e cât se poate de clar că această secție nu reușește.

Ca mesajul nostru să fie vizibil, vom merge la Congresul PNL cu un ciolan imens, înalt de peste 2 metri, inscripționat cu mesajul „După ce vă împărțiți ciolanul, desființați Secția Specială!”. Am ales să mergem cu acest ciolan uriaș, pentru că lupta de putere din PNL a devenit o ciolaniadă care ne afectează pe noi, cetățenii. Liderii liberali au uitat de guvernare.

Am vorbit deja cu artistul care a realizat buturugile de la acțiunea trecută, cea de la Ministerul Mediului. Ne poate crea ciolanul imens, iar costul este de aproximativ 5.000 de lei. El a început deja să lucreze. Artistul este în Cluj, așa că va trebui să achităm și transportul ciolanului și depozitarea sa la București. Vom aduce cu noi bannere și petiția cu cele peste 22.000 de semnături, pe care vrem să o înmânăm liderilor liberali.

Imaginează-ți reacția lui Florin Cîțu și a lui Ludovic Orban, când vor vedea ciolanul uriaș în fața Romexpo, acolo pe unde vor intra cei 5.000 de delegați care participă la congresul liberal. Va fi prezent și președintele Klaus Iohannis și nu va avea cum să treacă cu vederea ciolanul. Sper să le crape tuturor obrazul de rușine, puși în fața adevărului.

Îți pun aici un colaj trimis de Mircea, artistul care lucrează deja la ciolan, ca să îți dai seama cât de mare va fi simbolul afișat de noi:

2. -imagine fara descriere- (ciolan_01588500.jpg)

Costul total aproximativ pentru acțiunea Declic la Congresul PNL este de 10.000 de lei. Ca să reușim să o realizăm, trebuie să strângem banii până la finalul acestei săptămâni.

Dacă ești din București, alătură-te acțiunii Declic sâmbătă, de la ora 9.00, la Romexpo. Vino să le ducem împreună ciolanul liberalilor și să le cerem să termine odată cu lupta pentru putere și să desființeze Secția Specială, cum au promis prin programul de guvernare. Vino la Romexpo, pe Bulevardul Expoziției, intrarea B, sâmbătă, 25 septembrie”, a transmis Declic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel