Declarație răvășitoare: A murit de supărare. Și eu pot să mă duc în orice moment

O legendă a fotbalului românesc a făcut o declarație dureroasă. Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei, este șocat  de moartea lui Vasile Moga şi spune că acesta a murit de supărare. Pădureanu spune că Vasile Moga era foarte supărat pentru că a fost dat afară de la clubul de fotbal, cu toate că era un om de "o corectitudine rară". 

"El şi Ciocan au fost cei mai reprezentativi jucători ai fotbalului bistriţean din toate timpurile. Sunt şocat! Am stat o oră şi ceva de vorbă cu el în cursul zilei de ieri. Era foarte supărat că a fost dat afară de la club. L-am sfătuit să se liniştească, să se resemneze şi să aibă răbdare, că timpul le va rezolva pe toate. Dar, uite, a murit de supărare. De ce să facă infarct, dacă nu de supărare?", a declarat Jean Pădureanu, pentru sportulbistritean.ro.

Fostul preşedinte al Gloriei îşi aminteşte cum l-a adus pe Moga la Bistriţa: "El juca la CFR şi dădea multe goluri acolo. L-am convins împreună cu tatăl său, care era un mare iubitor de fotbal. A venit la noi, a marcat o grămadă de goluri şi a fost unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti care au jucat vreodată aici. Iar ca om era de o corectitudine rară".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel