Declarație pentru părinți. STRIGĂT de disperare al unei mame: Este o MIZERIE

Normele sanitare pentru începerea noului an şcolar prevăd ca părinţii să prezinte, în prima zi de şcoală, o declaraţie pe propria răspundere pe care să o predea cadrelor didactice. 

O mamă a doi copii s-a arătat indignată în direct la România TV cu privire la declarația pe propria răspundere pe care trebuie să o completeze și să o predea cadrelor didactice la începutul noului an școlar. 

”Vreau să vă spun foarte sincer și foarte clar. Copiii noștri au devenit, acum în campanie electorală, batjocura, din nou, a politicienilor. Ce facem dacă se întâmplă ca în 14 septembrie această mizerie de declarație să fie pusă în practică, pentru ca eu să răspund penal și pentru că nu-i duce creierul să găsească o altă formulă de adresare, această mizerie de declarație care pune asupra mea acea presiune de răspundere, în condițiile în care vine frigul, iar mulți copii din țara aceasta nu au transportul asigurat. Merg kilometrii pe jos. Ies din căldura unei săli la o toaletă în spatele curții, dezbrăcați. Răcesc, fac gripele de sezon. Cum să fim bătaia lor de joc? Cum să își permită să ne streseze copiii și bunicii?”, a declarat o mamă a doi copii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel