Declarație incredibilă în cazul Berbeceanu

berbeceanu dc
berbeceanu dc

Pe pagina de Facebook "Respect, Traian Berbeceanu" apare o declarație a lui Titus Biriescu, considerat liderul grupării infracţionale specializate în comerţ ilegal cu petrol, făcută în fața instanței. 

Iată mesajul postat pe pagina de socializare:

"Biriescu susține că s-au făcut presiuni asupra lui, de către cei de la DIICOT Alba, să-l denigreze pe Berbeceanu. <<NU am avut o discuție cu comisarul prin care acesta să îmi dea asigurări că nu sunt probe pentru trimiterea mea în judecată. Din iulie 2013, polițistul Alin Munteanu și procurorul-șef au făcut presiuni asupra mea să vorbesc despre Berbeceanu și că dosarul meu se rezolvă>>, a afirmat acesta în fața instanței. Acesta a mai povestit că pe data de 18 octombrie ar fi fost apelat de Aurel Mișcuță, fost șef al IPJ Hunedoara și actual administrator de firmă. <<Mi-a dat de înțeles că ar fi bine să vorbesc, deoarece procurorul Sergiu Cean, de la DIICOT Alba, ar fi spus că sunt șanse să scap de dosar dacă vorbesc de Berbeceanu. Același lucru l-a susținut și cumnata mea, care a fost contactată în același mod de Aurel Mișcuță>>, a mai spus acesta în fața Completului de Judecată".

Fost comisar șef al BCCO Alba Traian Berbeceanu urmează să afle, miercuri, dacă va fi cercetat în stare de libertate sau dacă va fi considerat în continuare un pericol public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel