Declaraţie de onestitate pentru studenţii care susțin examenele online

Ce cuprinde "declarația de onestitate"
Ce cuprinde "declarația de onestitate"

Consiliului de Administraţie al Universităţii Tehnice Cluj-Napoca a decis ca studenții care susțin examenele sesiunii de vară să completeze o „declaraţie de onestitate".

„Probele de evaluare (examinările) aferente sesiunii de examene din semestrul al II-lea al anului universitar 2019-2020, se vor desfăşura în regim online, pentru toate disciplinele înscrise în planul de învăţământ ale ciclurilor de învăţământ licenţă, respectiv de masterat, care se pot derula şi încheia online. Examenele se vor desfăşura online, prin intermediul unei platforme alese de cadrul didactic titular de disciplină. Prezenţa la examen presupune completarea <> de către studenţi care va fi trimisă titularului de curs", se arată în hotărârea Consiliului de Administraţie.

Cum arată declarația de onestitate:

"Declarația de onestitate pentru evaluări online


În calitate de student al Universității Tehnice din Cluj-Napoca mă angajez să susțin acest examen în deplinăonestitate, bazându-mă pe propriile cunoștințe și abilități.

Nu voi folosi alte resurse decât cele permise de către profesor și nu mă voi consulta cu alte persoane în timpul examenului.

Mă angajez să respect „Codul universitar al drepturilor și obligațiilor studentului din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca"

Până la data de 15 mai conducerile facultăţilor vor comunica studenţilor modalitatea tehnică de desfăşurare a examenelor şi adresa unde sunt încărcate materialele didactice pentru fiecare disciplină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel