DECLARATIA UNICA 2019, ANAF, termen limita 31 iulie 2019

ANAF
ANAF

DECLARATIA UNICA 2019, ANAF Declarația unică 2019 se depune până la 31 iulie 2019, acesta fiind termenul limită stabilit. 

DECLARATIA UNICA 2019, ANAF Inițial, termenul era 15 martie, dar a fost prelungit până în 31 iulie. Trebuie să depună declarația unică persoanele fizice care relizează, individual sau asociat, venituri din România și din străinătate, care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii, conform Codului Fiscal. 

DECLARATIA UNICA 2019, ANAF Persoanele fizice care nu realizează venituri, dar care optează pentru plata contribuției de asigurări sociale de sănătate trebuie să depună, de asemenea declarația unică. 

DECLARATIA UNICA 2019, ANAF Termenul limită de depunere a declarației unice este 31 iulie 2019. Trebuie depusă declarația unică de persoanele fizice care au obligația declarării impozitului pe veniturile realizate în România sau străinătate în 2018. De asemenea, trebuie declarat impozitul pe venitul estimat, norma de venit a se realiza în România în anul 2019 sau a declarării venitului estimat pentru încadrarea ca plătitor de contribuţii sociale pentru anul 2019 şi, după caz, a declarării contribuţiilor sociale datorate în anul fiscal 2018.

DECLARATIA UNICA 2019, ANAF Declaraţia unică se poate depune prin serviciul Spaţiul Privat Virtual sau poate fi transmisă ANAF prin intermediul serviciului "Depunere declaraţii", disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, pe baza unui certificat digital calificat. De asemenea, declaraţia unică se poate transmite şi prin poştă sau se poate depune la sediul unităţilor fiscale.

Vezi mai multe informații AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel