Declarațiile lui Tăriceanu de la DCNews provoacă reacții în PNL

Senator PNL Mario Ovidiu Oprea a reacționat dur după ce președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat la DCNews Live că PNL este partidul lui Traian Băsescu.

Citește aici declarația făcută de Călin Popescu Tăriceanu, joi, la DCNews Live: Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la Alina Goghiu: PNL e al lui Băsescu

 

Printr-un comunicat de presă remis vineri, Mario Ovidiu Oprea îl numește pe Călin Popescu Tăriceanu ”o marionetă care face geometrie politică, avându-l model pe Ponta”. Cât despre ALDE, senatorul liberal susține că este ”un partid de buzunar, tăbăcit într-un atelier, cu prețul trădării, un partid presat în menghina PSD”.

Iată reacția integrală a senatorului PNL la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu:

Este trist faptul că Tăriceanu a devenit o marionetă politică

Nu îmi dau seama din ce unghi se uită domnul Tăriceanu către PNL, probabil că dintr-unul de stânga, atunci când afirmă că PNL este partidul domnului Băsescu, cu altă firmă în față. Este trist ca dintr-un președinte de partid să ajungi, pe final de carieră politică, o marionetă care face geometrie politică, avându-l model pe Ponta.

Aș vrea să-i răspund domnului Tăriceanu că PNL nu și-a schimbat 'buletinul', însă acest ALDE e un UNPR de dreapta al lui PSD. Este proiecția rușinoasă a ceea ce dorea să facă PSD dintr-un partid ca PNL și nu a reușit. Marea realizare a domnului Tăriceanu este un partid de buzunar, tăbăcit într-un atelier, cu prețul trădării, un partid presat în menghina PSD.

Vezi și: EXCLUSIV! Un partid parlamentar candidează pe cont propriu la alegeri

Ultimul sondaj INSCOP arată că dacă ar exista alegeri parlamentare, PNL ar obține 44,5% din voturi, în timp ce ALDE rămâne un partid de 3% care nu poate și nu trece pragul electoral. Mă întreb când vor avea lor negocierile cu PSD, pentru că listele de candidați ale ALDE, vor fi populate, desigur, în scopul atingerii unui apogeu al 'liberalismului', cu oameni de stânga ai social democraților.

Domnul Tăriceanu, când nu încearcă să discrediteze PNL,  demonstrează cum e să conducă un partid de manevră, care are un președinte atât de dedicat (doar) planurilor sale.

Sondajul privind credibilitatea partidelor politice în strânsă legătură cu instrumentarea dosarelor de natură penală arată că, în DNA se conturează o încredere de peste 50% din partea populației (SONDAJUL CIADO), procent pe care ALDE nu-l poate atinge, nici cu acest Tăriceanu reinventat pe eșicherul politic, un Tăriceanu care a fost poreclit 'demolatorul Justiției'.

PNL nu este al lui Băsescu, este al românilor, însă ALDE este imaginea partidului pervertit de către PSD și prietenii săi, al cărui bilanț se concretizează în activități de ascundere a politicienilor suspectați de corupție. Faptul că în spațiul public există o petiție semnată de mii de oameni care îi cer demisia, ar trebui să-i dea de gândit 'domnului Pontăriceanu' al cărui singur obiectiv  a fost acela de a se duce acasă și să pună liniștit capul pe pernă, conform declarațiilor sale, atât de vechi și totuși, atât de actuale!”

Citește și: Dezvăluiri exclusive după moțiune! Pe cine ”a tatonat” PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel