Ilieșiu face declarații NEAȘTEPTATE despre Iohannis

Sorin Ilieșiu a fost invitat miercuri seară la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor, unde a vorbit despre mai mulți potențiali candidați la președinție, printre care și Klaus Iohannis.

"Eu îi cunosc pe cei care s-ar putea să candideze la președinția României. Apropo de Klaus Iohannis, vreau să spun un lucru care m-a impresionat neplăcut. Pe 1 Decembrie, am fost la Sibiu, și toți reprezentanții partidelor politice au depus câte o coroană la Consiliul Dirigent condus de Iuliu Maniu, Guvernul Transilvaniei după ce s-a declarat independentă de Imperiul Habsburgic. În fiecare an, erau 70-80 de formațiuni politice și civice care depuneau coroane , liderii venind în persoană, mai puțin Klaus Iohannis. El a fost absent. Acest lucru mă face să am temeri foarte mari cu privire la modul cum simte domnul Klaus Iohannis condiția de românitate", a spus Sorin Ilieșiu la Antena 3.

VEZI ȘI: SCENARIUL de care se teme Iohannis. "Nu ar fi de dorit"

Radu Tudor a spus că această nuanță este extrem de importantă, fiind o informație despre care nimeni nu mai vorbit până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel