EXCLUSIV  DECIZIE privind supravegherea video-audio în școlile din România. SONDAJ: rezultat VOT

DCNews a realizat un sondaj cu privire la introducerea sistemelor de supraveghere video-audio în interiorul sălilor de clasă.

„Sunteți de acord cu introducerea camerelor video-audio în sălile de clasă?" a fost întrebarea adresată cititorilor DCNews prin intermediul unui sondaj.

În urma rezultatelor sondajului, 21.819 de persoane au votat „Da", în timp ce 20.126 au optat pentru „Nu". Altfel zis, 52,0% vs. 48,0%. Rezultatul este foarte strâns!

Iată rezultatele:

(w670)

Atât părerile profesorilor, cât și cele ale părinților sunt împărțite. În timp ce unii părinți își doresc siguranță și monitorizare pentru copiii lor, alții vor doar siguranță fără monitorizare video-audio.

Apar numeroase întrebări: Cine are acces la înregistrări? Cum se păstrează confidențialitatea? Unde se stochează înregistrările? În ce scop vor fi folosite?

Consiliul Naţional al Elevilor consideră că instalarea în sălile de clasă a unor sisteme de supraveghere video-audio nu rezolvă problemele reale din cadrul orelor de curs şi sfidează modul natural de administrare a clasei, putând afecta modul în care se desfăşoară actul de predare-învăţare şi creând o stare de lipsă de confort în rândul elevilor şi cadrelor didactice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel