DECIZIE: Șosea importantă din Capitală, lărgită cu două benzi

Irina Constantin / 27 iul 2017 / 17:55 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Consilierii locali din Sectorul 4 au adoptat astăzi un proiect de lărgire a unei importante străzi din București. Proiectul valorează 8,7 milioane de lei. 

Strada Luică va fi cea supralărgită, cu câte o bandă pe sensul de mers. În prezent, are doar o bandă pe sens și în intervalele de flux, este supraaglomerată. 

”În acest moment este o bandă pe fiecare sens şi dorim să o aducem la două benzi de circulaţie pe fiecare sens, (...) pentru că e un nod foarte important de circulaţie al sectorului 4, este zonă de tranzit dintre sectorul 4, sectorul 5 şi ieşirea din Bucureşti spre Giurgiu şi spre vamă, spre Ruse”, a declarat viceprimarul sectorului 4, joi, după şedinţa Consiliului Local, referitor la proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii supralărgire strada Luică (şos. Giurgiului până la bd. Constantin Brâncoveanu).

El a precizat că valoarea totală a investiţiei, conform studiului de fezabilitate, este de 8.713.345 de lei cu TVA. Dan Bogdan Delegeanu a menţionat că banii vin din partea CL.

”Ne dorim să începem în acest an. E o investiţie care nu se poate face într-un singur an, este o lucrare destul de amplă”, a arătat viceprimarul, susţinând că va fi realizată cel mai devreme la sfârşitul anului viitor, însă dacă se reuşeşte mai repede va fi cu atât mai bine.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27