DECIZIE: Șosea importantă din Capitală, lărgită cu două benzi

Consilierii locali din Sectorul 4 au adoptat astăzi un proiect de lărgire a unei importante străzi din București. Proiectul valorează 8,7 milioane de lei. 

Strada Luică va fi cea supralărgită, cu câte o bandă pe sensul de mers. În prezent, are doar o bandă pe sens și în intervalele de flux, este supraaglomerată. 

”În acest moment este o bandă pe fiecare sens şi dorim să o aducem la două benzi de circulaţie pe fiecare sens, (...) pentru că e un nod foarte important de circulaţie al sectorului 4, este zonă de tranzit dintre sectorul 4, sectorul 5 şi ieşirea din Bucureşti spre Giurgiu şi spre vamă, spre Ruse”, a declarat viceprimarul sectorului 4, joi, după şedinţa Consiliului Local, referitor la proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii supralărgire strada Luică (şos. Giurgiului până la bd. Constantin Brâncoveanu).

El a precizat că valoarea totală a investiţiei, conform studiului de fezabilitate, este de 8.713.345 de lei cu TVA. Dan Bogdan Delegeanu a menţionat că banii vin din partea CL.

”Ne dorim să începem în acest an. E o investiţie care nu se poate face într-un singur an, este o lucrare destul de amplă”, a arătat viceprimarul, susţinând că va fi realizată cel mai devreme la sfârşitul anului viitor, însă dacă se reuşeşte mai repede va fi cu atât mai bine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel