Decizie-fulger în Argeș, după ce un virus face ravagii printre bebeluşi

Măsură fără precedent în Argeș, în încercarea de a limita răspândirea infectărilor cu bacteria misterioasă care a dus la moartea unui bebeluş de 11 luni, la Spitalul Marie Curie din Capitală, alții fiind în stare gravă.

 

în încercarea de a limita răspândirea infectărilor cu bacteria misterioasă din cauza căreia 12 copii sunt internați în spital în stare gravă.

Toţi copiii cu vârsta sub 2 ani din Argeş vor fi consultaţi de medicii de familie, potrivit Antena 3. Direcţia de Sănătate Publică a cerut această măsură pentru că până acum nimeni nu știe de unde provine această bacterie. Potrivit directorului DSP Argeș, medicul Sorina Honțaru, decizia a fost luată în urma unei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, convocată de prefectul Mihail Oprescu.

Un val de îmbolnăviri în rândul nou-născuţilor a început în urmă cu două săptămâni. De atunci, mai mulţi copii din Argeş au ajuns la spital şi li s-a depistat bacteria E.coli, iar un altul, de doar 11 luni a murit la Spitalul Marie Curie din Capitală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel