Decizie definitivă pentru Ana Maria Pătru, fosta șefă a AEP

Ana Maria Pătru, fostă președintă AEP, a primit astăzi, decizia definitivă a Curții de Apel Ploiești. 

Magistraţii au respins ca nefondată contestaţia formulată de inculpată împotriva deciziei Tribunalului Prahova care a dispus, marţi, prelungirea cu 30 de zile a măsurii arestului preventiv până în 14 ianuarie inclusiv.

Hotărârea Curţii de Apel Ploieşti este definitivă.

Conform DNA, în perioada aprilie-iunie 2008, Ana Maria Pătru, în calitate de vicepreşedinte al AEP, a pretins, iar în anul 2009 a şi primit de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, suma de 210.000 euro, reprezentând contravaloarea unui anumit imobil situat în municipiul Bucureşti. Anchetatorii spun că, în schimbul primirii acestui bun, Pătru a promis că va susţine derularea în bune condiţii a unui contract încheiat de respectiva societate cu AEP, precum şi că va susţine firma să obţină şi să deruleze contracte viitoare, fapt care s-a şi realizat.

Totodată, în aceeaşi calitate, Ana Maria Pătru a pretins, în cursul anului 2011, de la reprezentanţii aceleiaşi societăţi comerciale, contravaloarea unui autovehicul marca Land Rover din care a primit suma de 15.000 euro, spun procurorii. Pătru a promis, în schimb, că va susţine derularea, în bune condiţii, a unor contracte de servicii, încheiate de societatea respectivă cu AEP, dar şi că va susţine firma să obţină şi să deruleze contracte viitoare, fapt care s-a şi realizat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel