Decizie definitivă. Închisoare cu executare pentru fostul șef al ANOFM

Fostul președinte al ANOFM, Silviu Bian, a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare. A fost acuzat de luare de mită. Decizia a fost luată de Instanța Supremă. 

Silviu Bian va sta șase ani în spatele gratiilor. ÎCCJ i-a menținut condamnarea dată de Curtea de Apel București în iunie 2013. Fostul șef al ANOFM a fost condamnat, în mai 2012, de către Tribunalul București la nouă ani de închisoare cu executare. 

În noiembrie, 2011, procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată. Procurorii au anunțat că, în perioada decembrie 2010-octombrie 2011, Silviu Vian ar fi primit 270.000 de euro de la opt angajaţi pentru două proiecte destinate dezvoltării resurselor umane, finanţate din fonduri europene, pentru a vira 25 la sută din costul acestora, reprezentând cofinanţarea din fonduri proprii, alocate din bugetul asigurărilor pentru şomaj, scrie Mediafax.

Bian a avut probleme și cu ANI, care l-a găsit incompatibil pentru perioada 2009-2011. El era și cenzor la mai multe societăți comerciale în timp ce a fost președinte ANOFM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel