Decizie definitivă în instanță pentru vrăjitoarele Vanessa și Melissa

Roxana Lider şi Rada Mincă, cunoscute ca vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Bucureşti. 

Fiecare a luat trei ani închisoare cu suspendare, într-un dosar în care au fost trimise în judecată pentru că au şantajat mai multe persoane, printre care şi pe Oana Zăvoranu. Instanţa a mai dispus ca cele două să-i plătească Oanei Zăvoranu suma de 10.000 euro, reprezentând daune morale. 

Procurorii susţin că Vanessa şi Melissa îşi făceau publicitate în mass-media, unde se prezentau ca ”vrăjitoare” sau ”clarvăzătoare”. Prin monitorizarea presei, cele două identificau persoane publice, cu mare potenţial financiar, care se găseau în diferite situaţii defavorabile, în general în conflict cu alte persoane publice, şi le creau acestora falsa reprezentare că problemele au fost generate de practicile oculte iniţiate de ele.

[citeste si]

Luau legătura cu persoanele publice, cărora le cereau, la început, diverse bunuri și obiecte, precum: articole personale de îmbrăcăminte, păpuşi, piroane (cuie mari), cuţite, iconiţe, miere de albine etc. Ulterior, vrăjitoarele pretindeau obiecte de valoare - bijuterii, autoturisme - şi diverse sume de bani din ce în ce mai mari, au explicat procurorii.

Oana Zăvoranu a fost determinată de vrăjitoare să încheie mai multe contracte de vânzare a unor bunuri mobile şi imobile sau contracte de împrumut cu garanţie imobiliară la un preţ subevaluat în raport cu valoarea de piaţă, activitatea fiind, de fapt, cămătărie disimulată.

Șantajată și amenințată, Oana Zăvoranu a rămas fără bunuri mobile și imobile, printre care un Porsche Cayman, dar și fără sume impresionante de bani. Oana Zăvoranu a afirmat că a fost contactată de vrăjitoare, după despărțirea de Pepe. Ele i-au spus că o scapă de depresie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel