Decizie de ULTIMĂ ORĂ în procesul lui Dragnea

Liviu Dragnea FOTO AGERPRES
Liviu Dragnea FOTO AGERPRES

Decizie importantă pentru Liviu Dragnea!

Tribunalul București a respins cererea de recuzare a magistratului care judecă o contestație la executare formulată de Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a cerut schimbarea judecătorului pe motiv că nu este imparțial, întrucât acesta a semnat un memoriu unde erau criticate chiar afirmațiile lui Dragnea.

„Am făcut o cerere de recuzare, întrucât dânsa a formulat o cerere de abținere în care a invocat aceleași temeiuri în care le-a invocat și prima judecătoare care s-a abținut și a cărei cereri de abținere a fost admisă. Este vorba despre faptul că au semnat un memoriu către CSM cu privire la niște afirmații făcute în mod special de domnul Dragnea. Atâta timp cât un judecător, din această perspectivă, semnează un asemenea memoriu, noi am considerat - ca și prima instanță, care a admis cererea de abținere - că nu poate fi imparțială nici măcar aparent", a declarat avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, la Tribunalul București.

Însă, după deliberare, instanța a respins cererea de schimbare a judecătorului.

Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel