SIAL PARIS: Decizie de la guvern după eșecul cu privire la participarea României

Corpul de control al premierului a început o acțiune de documentare la Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri cu privire la participarea României la Târgul industriei alimentare SIAL Paris.

"E o problemă care se află (...) în atenția prim-ministrului Dacian Cioloș și, în această dimineață, Corpul de control al prim-ministrului a început o acțiune de documentare la Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri. Obiectivele acestei acțiuni de documentare sunt demersurile întreprinse de Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri pentru participarea României la Târgul industriei alimentare SIAL Paris. Și anume, modalitatea de închiriere a spațiului destinat standului României, derularea procedurii de atribuire a contractului și sumele plătite pentru asigurarea participării României la Târgul industriei alimentare", a declarat Iolu, într-un briefing la Palatul Victoria.

Costin Borc, Ministrul Economiei, a avut un punct de vedere față de acest scandal. 

[citeste si]

"Poate că standurile nu sunt cum am vrea să fie, sigur că sunt multe probleme și că a fost mult efort să se ajungă acolo. Dar Ministerul Economiei nu a cerut bani nimănui, mai mult de atât, a plătit cei 300.000 de euro pentru chirie și utilități. Trebuie însă să învățăm din fiecare greșeala, îmi cer scuze față de cei pe care i-am supărat sau i-am enervat cu birocrația din minister. Nu pot decât să-i asigur că fac în fiecare zi tot ce pot ca lucrurile să fie mai ușoare pentru firmele cu care interacționăm. Câteodată cu succes, câteodată cu eșecuri", a scris Borc pe Facebook.

Amintim că marți chef Adrian Hădean a adus acuzații dure Ministerului Economiei pentru eșecul organizării pavilionului național la Târgul internațional de produse din industria alimentară Sial Paris, la au fost prezenți 36 de mici producători români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel