Urmărește emisiunea live


Decizie CRÂNG. USR, lovitură la Buzău: Am reușit să oprim un furt marca PSD

Pădurea Crâng din Buzău a fost subiect de scandal între USR și PSD.

Florina Presadă, senatoare USR, a anunțat că Pădurea Crâng rămâne proprietatea statului şi în administrarea Romsilva după ce raportul de admitere a picat cu opt abţineri şi un vot împotrivă.

"Tocmai ce s-a încheiat Comisia de Administrație Publică cu participarea primarului orașului Buzău, pe de o parte, și a cetățenilor pe de alta. Interesul? Trecerea Pădurii Crâng din proprietatea statului şi administrarea Romsilva în proprietatea şi administrarea municipiului Buzău.

Cetățenii orașului s-au mobilizat exemplar, arătând că primarul PSD dorește trecerea pădurii în administrarea locală pentru diverse proiecte care ar distruge pădurea.

Pe de altă parte, primarul a declarat că Pădurea este a municipiului pentru că legea dată de Carol I în 1881 când pădurea "se dădea Buzăului" e încă în vigoare.

Mă bucur că după luni de zile de muncă împreună cu cetățenii din Buzău am reușit să oprim un alt furt marca PSD", a spus Florina Presadă.

[citeste si]

Sebastian Adrian Silvestru, membru USR, într-un interviu acordat pentru DC News, vorbea despre necesitatea ca Pădurea Crâng să rămână în proprietatea statului. Citiți AICI articolul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel