Decizie CRÂNG. USR, lovitură la Buzău: Am reușit să oprim un furt marca PSD

Scutaru Cristina / 15 noi 2017 / 11:27 Salveaza PDF Comentarii

Pădurea Crâng din Buzău a fost subiect de scandal între USR și PSD.

Florina Presadă, senatoare USR, a anunțat că Pădurea Crâng rămâne proprietatea statului şi în administrarea Romsilva după ce raportul de admitere a picat cu opt abţineri şi un vot împotrivă.

"Tocmai ce s-a încheiat Comisia de Administrație Publică cu participarea primarului orașului Buzău, pe de o parte, și a cetățenilor pe de alta. Interesul? Trecerea Pădurii Crâng din proprietatea statului şi administrarea Romsilva în proprietatea şi administrarea municipiului Buzău.

Cetățenii orașului s-au mobilizat exemplar, arătând că primarul PSD dorește trecerea pădurii în administrarea locală pentru diverse proiecte care ar distruge pădurea.

Pe de altă parte, primarul a declarat că Pădurea este a municipiului pentru că legea dată de Carol I în 1881 când pădurea "se dădea Buzăului" e încă în vigoare.

Mă bucur că după luni de zile de muncă împreună cu cetățenii din Buzău am reușit să oprim un alt furt marca PSD", a spus Florina Presadă.

[citeste si]

Sebastian Adrian Silvestru, membru USR, într-un interviu acordat pentru DC News, vorbea despre necesitatea ca Pădurea Crâng să rămână în proprietatea statului. Citiți AICI articolul.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25