Decizie a instanţei în cazul bărbatului prins cu droguri transportate în stomac

Droguri in stomac
Droguri in stomac

Instanţa a luat o decizie în ceea ce-l priveşte pe bărbatul care a fost prins la aeroportul "Henri Coandă" având mai multe capsule cu droguri în stomac.

Instanţa a luat decizia ca bărbatul să fie reţinut pentru o perioadă de 30 de zile, anunţă Antena 3. 

Potrivit autorităţilor, este vorba despre un tânăr de 27 de ani, cetățean ucrainean, care ingerase, în Brazilia, 18 capsule cu cocaină ce conţineau, în total, aproximativ 143 de grame de cocaină, cu scopul de a le preda membrilor unei rețele infracționale ce acționa pe teritoriul țării sale. În schimbul acestui ”serviciu”, tânărul ar fi primit 500 de euro.

Cel în cauză a fost depistat la data de 26 iunie a.c., pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, el  călătorind din direcţia Sao Paolo, via Barcelona. Aici, în baza unei analize de risc, efectuate de polițiști de frontieră, a fost selectat pentru control specific antidrog. Chiar dacă, la controlul bagajelor nu au fost identificate droguri ascunse, pasagerul a fost examinat și cu aparatul X Ray din dotarea Poliției de Frontieră, fiind observate, în stomacul bărbatului, 18 caşete cu substanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel