Decizie a instanței pentru agresorul salvamontistei din Straja

Bărbatul care a bătut-o pe salvamontista din staţiunea Straja, în timpul unei petreceri private, va fi anchetat, în continuare, în stare de arest preventiv, după ce Tribunalul Hunedoara a respins miercuri contestaţia depusă de acesta împotriva hotărârii luate de Judecătoria Petroşani.

'Judecătorul de Cameră Preliminară a respins contestaţia depusă Constantin Sorin Palesică', a declarat, pentru Agerpres, preşedintele Tribunalului Hunedoara, judecătoarea Mihaela Timişan.

Constantin Sorin Palesică, 33 ani, a contestat la Tribunalul Hunedoara decizia judecătorului de Camera Preliminară de la Judecătoria Petroşani care a hotărât, pe 26 februarie, prelungirea arestului preventiv în acest caz pentru încă 30 de zile. Tot atunci, judecătorul de la Petroşani a respins şi cererea inculpatului de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Salvamontista Miruna Inel, 21 ani, a fost bătută, la începutul lunii februarie, de Palesică în timp ce se afla la o petrecere privată în staţiunea Straja.

Procurorii au finalizat ancheta în acest caz, agresorul fetei, Constantin Sorin Palesică, fiind acuzat de trei infracţiuni de lovire, cu trei victime, între care şi salvamontista.

Dosarul a fost trimis Judecătoriei Petroşani. Dacă va fi găsit vinovat în acest dosar, bărbatul riscă să primească o pedeapsă care poate ajunge până la 4 ani de închisoare, în condiţiile în care este cunoscut ca fiind recidivist. Pe de altă parte, salvamontista a încercat, săptămâna trecută, să înregistreze la un birou notarial din Lupeni o declaraţie prin care îşi retrage plângerea depusă în acest caz. Notarul a refuzat să dea curs procedurii, motivând că tânăra ar fi avut un 'consimţământ viciat'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel