Urmărește emisiunea live


Decizia radicală a Stelei în privința ProSport. Asociaţia Presei Sportive protestează

ProSport3
ProSport3

FC Steaua Bucuresti a decis să mențină decizia ridicării acreditărilor pentru jurnaliștii ProSport, fapt ce a stârnit furia Asociației Presei Sportive care protestează împotriva deciziei clubului de fotbal.

După meciul cu Chelsea, Steaua a anunțat că a ridicat acreditările televiziunilor PRO TV și Sport.ro, precum și pe cele ale ziarului ProSport, pe o perioadă nelimitată, din cauza “atacurilor repetate din emisiunea Ora de Pro Sport, moderata de către Ștucan Costin”. După o zi s-a revenit asupra deciziei, ridicarea acreditărilor fiind valabilă doar pentru Pro Sport.

Asociaţia Presei Sportive protestează vehement față de decizia Stelei, pe care o consideră un abuz.

“Este vorba de un abuz grav al clubului Steaua Bucureşti, care îşi permite să se comporte discreţionar faţă de un coleg de breaslă, judecându-i articolele şi comentariile televizate în funcţie de interesele şi părerile proprii. Ba, mai mult, să-i ridice acreditarea acestuia, ca şi tuturor colegilor de ziar, cităm: “… reprezentanţilor ProSport le va fi interzis accesul la acţiunile oficiale ale clubului nostru, cum ar fi jocurile oficiale, conferinţele de presă, antrenamentele deschise presei sau acţiunile de promovare a imaginii Stelei”.

Să le interzică aşadar posibilitatea şi dreptul de a-şi face meseria, fiindcă Ştucan i-a deranjat pe conducătorii Stelei! Un asemenea gest reprezintă o încălcare grosolană a drepturilor gazetarilor, iar Asociaţia Presei Sportive se vede nevoită să protesteze vehement împotriva acestei măsuri abuzive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel