Decizia luată de Capatos. Ce a zis la Antena 3 despre medicii care au dezertat

Radu Tudor și Capatos la Antena 3
Radu Tudor și Capatos la Antena 3

Dan Capatos a avut o intervenție, marți seară, în emisiunea lui Radu Tudor la Antena 3.

„Nu am cum să mă rup de realitate și să nu-mi pese. Și din acest motiv, sunt foarte pesimist. Indiferent că programul este unul de divertisment (n.r. cu referire la emisiunea sa de la Antena 1) și noi ne dorim să așternem un zâmbet pe fețele oamenilor înainte de culcare, în momentele acestea sunt pesimist. Cum zicea Arhimede: Daţi-mi un punct de sprijin şi voi răsturna pământul. Nu am niciun punct de optimism. Am fost printre puținii realizatori de emisiuni de divertisment care au abordat și această tematică (n.r. COVID-19). De o lună practic, poate chiar mai mult, în fiecare seară de joi, am abandonat programul de divertisment și am avut invitați principalii pioni implicați împotriva coronavirusului", a spus Capatos la Antena 3.

„Spuneam că sunt pesimist pentru că știm cu toții cum arată sistemul nostru de sănătate. Știm cu toții cum a arătat politica din ultimii 30 de ani. (...) Repetăm greșeli pe care puteam să le îndreptăm. Toate vin și se suprapun și pe problemele absolut oribile din sistemul nostru de sănătate", a adăugat acesta.

„Mama a fost asistent medical 28 de ani. Am crescut, practic, prin spital. Când eram mic, mă duceam la ea, mă uitam, îmi plăcea tot ce se întâmpla acolo. Mama a prins și cutremurul din 77, nu a venit acasă trei, patru zile. (...) Nu s-a pus vreodată problema să plece, să fugă, să spună am obosit.

Pe de altă parte, dacă acuz foarte mult medicii care se duc în fața acestui virus practic fără pușcă, s-ar înțelege că o să cauterizez toate greșelile pe care le-au făcut guvernanții noștri în 30 de ani. Însă, din acest motiv, sunt un ghem de trăiri. Nu-mi convine nici că o mulțime de eroi în alb dau bir cu fugiții și pleacă, poate unii dintre ei chiar utilați, pentru că am văzut că sunt spitale unde nu era această penurie de materiale de protecție și totuși au plecat de spaimă", a mai spus Dan Capatos.

„Sunt convins că sunt cazuri izolate și că ele nu vor genera un fenomen de masă”, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel