Decizia judecătorilor este definitivă. Doi presupuși dealeri ai lui Vlad Pascu scapă de pușcărie. Au trecut în arest la domiciliu

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Doi din cei trei presupuși dealeri ai lui Vlad Pascu, frații Constantin, trec în arest la domiciliu.

 

 

În urma deciziei, care a fost dată vineri, de judecătorii de la Curtea de Apel București, doi din cei trei presupuși dealeri ai lui Vlad Pascu, Costin Anton Constantin și Ștefan Ciprian Constantin vor fi plasați în arest la domiciliu, arată g4media.Tudor Duma, cunoscut drept ”Maru”, rămâne în arest preventiv.

”Se înlocuiește măsura arestării preventive dispusă față de inculpați cu măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, de la 15.12.2023 până la 13.01.2024 inclusiv”, este menționat în sentință.

Cei doi frați Constantin au mai multe obligații legale. Aceștia nu au voie să comunice cu inculpatul Duma Tudor sau cu martorii indicați în citativul rechizitoriului și trebuie să se prezinte ori de câte ori sunt chemați în faţa instanței. 

La începutul lunii decembrie presupușii dealeri ai lui Vlad Pascu au fost trimiși în judecată.

La începutul lunii decembrie presupușii dealeri ai lui Vlad Pascu au fost trimiși în judecată.

Cei trei sunt acuzați de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu, în formă continuată, deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

„De asemenea, s-a dispus disjungerea materialului de urmărire penală şi continuarea cercetărilor faţă de un alt inculpat pentru infracţiunea de deţinere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu precum şi continuarea cercetărilor, într-un nou dosar, cu privire la infracţiunile de pornografie infantilă, influenţarea declaraţiilor şi şantaj”, au susținut procurorii DIICOT. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel