Decizia Instanței pentru fiul lui Sile Cămătaru, prins drogat la volan și fără permis

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, va sta 20 zile în arest preventiv. Hotărârea a fost luată, sâmbătă seara, de magistraţii Judecătoriei Slatina, după ce acesta a fost prins de poliţiştii de la rutieră, vineri, conducând o maşină, pe DN 65, drogat și fără permis de conducere.

Sâmbătă după-amiază, Albert Balint a ajuns, însoţit de mascaţi, la Judecătoria Slatina. Magistrații au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Acesta a fost prins, vineri, de poliţiştii olteni când conducea drogat pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa. În urma controlului s-a stabilit că bărbatul de 32 de ani, din București, a condus mașina, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Fiul lui Sile Cămătaru a refuzat prelevarea de probe 

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge.

„Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Olt”, au anunțat polițiștii.

Surse din anchetă au declarat pentru Mediafax că bărbatul este fiul lui Sile Cămătaru, cel care recent a fost eliberat la Timișoara. El fusese prins cu focuri de armă după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel