Decizia Curții de Apel în cazul casei lui Klaus Iohannis

Roxana Neagu / 18 ian 2017 / 18:50 Salveaza PDF Comentarii

Curtea de Apel Pitești a luat, astăzi, o decizie cu privire la cererea de suspendare a procesului privind casa din Sibiu pierdută de famila lui Klaus Iohannis. 

Deși avocatul familiei a cerut să fie suspendat procesul pentru că a decedat soacra președintelui, judecătorii CAP au hotărât să respingă această solicitare. 

”Respinge cererea de suspendare. Admite cererea formulată de intimaţi privind emiterea unei adrese către Primăria Sibiu în vederea comunicării moştenitorilor defunctei Lăzurcă Georgeta. Respinge cererea privind emiterea unei adrese către biroul notarial. Prorogă cererea de introducere în cauză a moştenitorilor defunctei Lăzurcă Georgeta formulată de intimaţi pentru următorul termen. Amână cauza la data de 15.02.2017”, se arată în încheierea de şedinţă.

Cererile de suspendare şi amânare au fost formulate de avocatul familiei Iohannis, până la stabilirea persoanelor care au calitatea de moştenitor al soacrei preşedintelui, Georgeta Lăzurcă, la rândul ei parte în proces înainte de decesul survenit în anul 2016.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24