Decizia CSM pentru Negulescu. Badea: E `RUPERE`!

Mircea Badea
Mircea Badea

Procurorul Mircea Negulescu a fost mutat, la cerere, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. 

Anterior, Mircea Negulescu a fost la DNA Ploiești până când, serile trecute, o înregistrare uluitoare a ajuns cu el în presă. A sunat-o pe soția denunțătorului său și a încercat s-o determine să-l convingă să-și retragă acțiunea. Procurorul a spus cuvinte jignitoare despre procurorul general. 

”E nenorocire, e rupere, e lovitură. Nu mă miră!” a spus Mircea Badea ironic, care a mărturisit că e prea bătrân ca să mai trăiască cu iluzii. 

”Multă lume din această țară a văzut cât se poate de clar, indubitabil, cu probe concrete, felul în care se comportă unul dintre procurorii de succes din DNA. Cine este, cum se comportă, cum gândește, în ce fel pune problema. Nu chiar toată lumea a văzut, pentru că unii sunt spălați pe creier, ei nici nu vor auzi că au existat aceste dezvăluiri în legătură cu Negulescu. Ei trăiesc în bula lor, plină din lozinci cretine, formate din două cuvinte. Dar, noi, oamenii care știm să citim și nu ne comportăm ca niște roboți, avem dovada concretă a felului oribil în care se comportă, gândește acționează, își face datoria unul dintre cei mai de succes procurori ai DNA.” a completat realizatorul ”În Gura Presei” în emisiunea ”Subiectiv” cu Răzvan Dumitrescu, de la Antena 3. 

Mircea Badea a mai spus despre Mircea Negulescu că este un personaj caraghios și imoral. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel