Decizia CAB pentru Marian Vanghelie

Judecătorii de la Curtea de Apel București a luat o decizie în ceea ce-l privește pe Marian Vanghelie.

CAB menține măsura arestului la domiciliu în cazul edilului suspendat al sectorul 5. Marian Vanghelie nu va putea asista la naşterea copilului său.

Curtea de Apel București a judecat, joi, contestația lui Marian Vanghelie la decizia Tribunalului București de a-i menține arestul la domiciliu, în dosarul în care acesta a fost trimis în judecată de DNA pentru corupție. Magistraţii de la CAB au decis ca primarul suspendat al sectorului 5 să rămână în arest la domiciliu şi astfel, acesta nu va putea asista la naşterea iubitei sale, Oana Mizil.

Declarații dinainte de decizia instanței

Joi, înainte de intrarea în sala de judecată, Marian Vanghelie a declarat că vrea să aibă grijă de soţia sa, Oana Mizil, care urmează să nască: "Aştept un eveniment în viaţa mea, naşterea copilului, am depus şi documentele medicale, Oana fiind în a 36-a săptămână. Există posibilitatea de naştere prematură şi nu are cine să aibă grijă de acest lucru".

"Ne pregăteşte Dumnezeu pentru orice eveniment. Cred că avem puterea să trecem peste orice (...) Emoţiile vin pe parcurs, când te apropii vin emoţiile cele mai mari", a precizat edilul suspendat al sectorului 5. Marian Vanghelie a mai spus: "Vă daţi seama că m-a călit viaţa. Am prins curaj, nu mai îmi este frică de nimic, numai de Dumnezeu, după toate evenimentele astea. Cred că noi, românii, avem o soartă mai rea, să fim căliţi".

30 de milioane de euro

Pe 10 iulie, Marian Vanghelie a fost eliberat după patru luni de arest preventiv. Acesta a fost acuzat de procurorii DNA că în perioada 2006-2014, Marian Vanghelie, în calitate de primar al sectorului 5 din București, ajutat de Mircea-Sorin Niculae și parțial de Laura Ciocan, a solicitat și primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro (reprezentând un "comision" de 20% din încasări).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel