Decizia a Tribunalul Bucureşti privind Clubul Oţelul Galaţi

Magistrații Tribunalul Bucureşti au decis intrarea în faliment a Clubului Oţelul Galaţi,  hotărâre în cazul căreia poate fi formulat un recurs în termen de şapte zile.

"În temeiul art. 107 alin. 1 lit. B din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, dispune intrarea în faliment prin procedura generală a debitorului SC FOTBAL CLUB OŢELUL SA. În temeiul art. 107 alin 2 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei ridică dreptul de administrare al debitorului şi dispune dizolvarea societăţii debitoare. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei, în sarcina lichidatorului judiciar", se arată în soluţia Tribunalului Bucureşti.

 "Dispune întocmirea şi predarea către lichidatorul judiciar, în termen de maxim 10 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzând numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora, cu indicarea celor născute după data introducerii cererii de deschidere a procedurii", se menţionează în soluţie.

Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor, în vederea întocmirii tabelului suplimentar este 16 mai, termenul de verificare a creanţelor, de întocmire, afişare şi comunicare a tabelului suplimentar al acestora este 15 iunie, termenul de depunere la tribunal a contestaţiilor este 5 iulie, iar cel de întocmire a tabelului definitiv consolidat este 15 iulie.

Lichidator judiciar provizoriu este SCP MB Management IPURL, care "va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 25 din lege, cu o remuneraţie de 1.500 lei din averea debitorului".

"Fixează termen pentru continuarea procedurii la 7 septembrie 2016, ora 09.00. Cu recurs, în termen de 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.03.2016", se arată pe portalul instanţelor de judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel