Deces George Michael. Familia neagă

Familia cântărețului și compozitorului britanic George Michael, decedat la vârsta de 53 de ani, neagă existența unor ''circumstanțe suspecte'' cu privire la moartea acestuia.

Contrar unor informații, nu au existat circumstanțe suspecte cu privire la moartea sa și din adâncul inimilor noastre le mulțumim tuturor celor care, pe bună dreptate, au ales să celebreze viața și memoria sa în aceste triste momente, se arată în comunicatul dat publicității de un reprezentant al artistului.

Familia și prietenii apropiați ai lui George au fost impresionați dincolo de cuvinte de efuziunea de iubire față de el în orele și zilele care au trecut de la moartea sa, se menționează în mesaj, scrie Agerpres.

Comunicatul vine după ce stilistul britanic Fadi Fawaz, partenerul artistului, a declarat că "nu va uita niciodată" fatidicul moment în care a găsit corpul neînsuflețit al cântărețului la reședința din Goring-on-Thames (Oxfordshire), Londra, în dimineața de Crăciun, arată The Guardian.

Reprezentanții poliției au descris duminică moartea artistului drept inexplicabilă, dar nu suspectă.

Managerul starului pop, Michael Lippman, a declarat că acesta a fost găsit în pat, în pace, în dimineața de Crăciun și că moartea ar fi survenit în urma unui atac de cord.

Fanii s-au adunat în fața casei lui George Michael din Oxfordshire, dar și în preajma locuinței din Highgate, din nordul Londrei, pentru a depune flori și lumânări pe treptele de la intrare, mai scrie The Guardian.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel