EXCLUSIV  Decembrie 2022, calendar astrologic: Lună Plină în Gemeni, Lună Nouă în Capricorn, Mercur își începe retrogradarea

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Finalul anului 2022 nu va fi unul liniștit. Daniela Simulescu, astrolog, are o emisiune specială cu privire la calendarul astrologic al lunii decembrie.

Pe 7 decembrie, Mercur intră în Capricorn, iar pe 8 decembrie va fi Lună Plină în Gemeni. „Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile”, a spus Daniela Simulescu. Pe 10 decembrie, Venus intră în Capricorn. 

Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

Pe 23 decembrie, va fi Lună Nouă în Capricorn. La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați. Pe 29 decembrie, Mercur își începe retrogradarea în semnul Capricornului. 

Nu ratați emisiunea Daniela Simulescu de sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 10.00! Va fi difuzată la DCNews.ro și pe contul de YouTube DCNews. Rămâneți alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel