Decebal Traian Remeș, învins în instanță de Băsescu și DNA

Decebal Traian Remeș
Decebal Traian Remeș

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeș, a pierdut procesul privind divulgarea în 2007 probelor din dosarul ”Caltaboșul”, în urma căruia a ajuns la închisoare. El i-a dat în judecată DNA, SRTv, pe președintele Traian Băsescu și pe Rodica Culcer, cărora le cerea despăgubiri de 10 milioane de lei.

Dosarul, deschis în octombrie 2010 la Tribunalul Bucureşti (TB), a fost soluţionat vineri de instanţă, care a respins acţiunea lui Decebal Traian Remeş împotriva preşedintelui Traian Băsescu, a Administraţiei Prezidenţiale şi a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe motiv că şeful statului şi cele două instituţii nu au calitate procesuală pasivă, scrie Mediafax. 

De asemenea, instanţa a respins ca neîntemeiată acţiunea lui Remeş în cazul Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi a Rodicăi Culcer.

"Respinge acţiunea, astfel cum a fost precizată în contradictoriu cu pârâţii Preşedintele României, Administraţia Prezidenţială şi Direcţia Naţionalaă Anticorupţie ca fiind formulată împotriva persoanelor fără calitate procesuală pasivă. Respinge acţiunea, astfel cum a fost precizată în contradictoriu cu pârâţii Rodica Culcer şi Societatea Română de Televiziune, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei Rodica Culcer de obligare a reclamantului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată", se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel