De luni, vremea se răcește din nou. Vezi prognoza

lapovita_trafic_34750800
lapovita_trafic_34750800

Ziua de luni începe cu  valori termice sub pragul de îngheţ în toată ţara, iar până la amiază mercurul din termometre ajunge la valori maxime cuprinse doar între minus 5 grade în depresiuni şi 5 grade peste pragul de îngheţ în Oltenia. Norii acoperă doar temporar cerul şi aduc puţine precipitaţii, ninsori slabe, locale, în jumătatea nordică a ţării, iar în sud doar pe arii restrânse aşteptăm precipitaţii mixte. Vântul este încă destul de alert în est unde accentuează senzaţia de frig, iar la munte suflă tare şi spulberă zăpada.

Şi în Capitală, săptămâna începe cu vreme mai rece decât în weekend. Spre seara norii devin mai groşi şi sunt condiţii să fulguiască. Vântul nu devine supărător, iar amiază aduce maxime termice de cel mult 3 ... 4 grade.

Ziua de marţi începe cu vreme rece, chiar geroasă local în Transilvania şi în jumătatea nordică a Moldovei, dar vom vorbi despre vreme rece pentru finalul iernii calendaristice şi la orele amiezei, când termometrele vor arăta la fel ca luni maxime de la minus 5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei până la cel mult 5 grade în vestul Olteniei. Vântul suflă mai alert în est şi la munte şi sporeşte senzaţia de frig. Temporar cerul e încărcat de nori care mai lasă ninsori locale, slabe cantitativ, îndeosebi în jumătatea estică a ţării.

Şi pentru Bucureşti vremea e rece marţi, cu cer temporar acoperit şi condiţii de fulguială. Amiaza nu aduce mai mult de 2 ...4 grade în termometre, valori usor sub cele normale pentru data din calendar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel