De la ștrand, la spital. Distracția din weekend i-a costat scump pe patru tineri

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Patru tineri argeșeni au suferit răni serioase la piscină.

Potrivit Ziarulargesul.ro, duminică după-amiază, patru tineri au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Județean Pitești după ce s-au aruncat în cap la piscine şi au suferit traumatisme. „Patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, au fost aduși la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean cu răni în zona cervicală. Toți sunt conștienți, stabili”, a declarat Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Doi dintre ei au mers la o piscină din Topoloveni şi s-au rănit în urma unor salturi spectaculoase și periculoase în apă. Unul, în vârstă de 20 de ani, a ajuns la spital fiindcă nu își mai simte mâinile și picioarele, după cum le-a spus medicilor. În cursul serii de duminică, pacientul a fost transferat la Spitalul Clinic de Neurochirurgie „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, iar celălalt a rămas la UPU pentru investigaţii şi, potrivit Mihaelei Cazacu, nu s-a impus internarea.

În aceeaşi zi, alți doi tineri, care merseseră la un ştrand din municipiu, au ajuns la Spitalul Judeţean în urma unor salturi în apă de pe tobogan. Aceeaşi sursă ne-a declarat că, în urma evaluării medicale, primul pacient nu a necesitat internarea şi în aceeaşi zi a plecat acasă, iar cel de al doilea a rămas internat pe secţia de neurochirurgie pentru investigaţii suplimentare. În funcţie de constatăris-a decis dacă a fost sau nu cazul să rămână internat.

Localnicii din comuna Rociu, județul Argeș, au plantat vișini în gropile din asfalt

                              

Potrivit Ziarulargesul.ro, unii au un dezvoltat simț al umorului, ceea ce nu e rău deloc. De pildă, în comuna Rociu, unii localnici au taxat astfel, cu umor, incapacitatea autorităților de a repara un drum. Ei au plantat vișini în craterele dese din asfalt. Cu speranța, probabil, ca pomii să nu ajungă pe rod până vine cineva să toarne asfaltul.

VEZI IMAGINILE CU VIȘINII PLANTAȚI DIRECT ÎN GROPILE DIN ASFALT AICI!

VEZI ȘI: Uzina Dacia, locul doi în topul firmelor din România cu cei mai mulți angajați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel