De la Miss Moscova, la primă doamnă a Malaeziei

Oksana Voevodina a fost Miss Moscova, iar acum este soția regelui Malaeziei.

În vârstă de 25 de ani, tânăra, câştigătoare a titlului de Miss Moscova în 2015, a lucrat ca model în China şi Thailanda. Oksana este cu 24 de ani mai tânără decât regele, pe numele său complet Tengku Muhammad Faris Petra ibni Tengku Ismail Petra. La nuntă nu s-a consumat alcool, iar mâncarea a fost halal. Regele a purtat haine tradiţionale malaeziene, în timp ce mireasa a optat pentru o rochie albă.

Oksana Voevodina şi-a unit destinele cu regele Muhammad al V-lea, al Malaeziei, în vârstă de 49 de ani, în cadrul unei ceremonii fastuoase desfăşurate în capitala Rusiei, după ce s-a convertit la Islam la începutul acestui an.

Puține lucruri știute

Nunta a avut loc pe 22 noiembrie într-o sală de concerte din suburbia moscovită de lux Barvikha, a anunţat Islam News. Regele - instalat pe tronul Malaeziei din 2016, urmându-i tatălui său - nu a dezvăluit cum şi-a cunoscut viitoarea soţie. Potrivit portalului de ştiri malaezian rakyatku.com, fosta regină a frumuseţii s-a convertit la Islam pe 16 aprilie 2018. Despre noua primă doamnă se ştiu puţine detalii, cu excepţia victoriei de la concursul Miss Moscova din urmă cu trei ani, însă se zvoneşte că aceasta ar fi absolventă a Facultăţii de Business din cadrul Universităţii de Ştiinţe Economice din Plekhanov.

Nu este clar dacă Oksana a mai fost căsătorită, de vreme pe în cariera sa de model tânăra a folosit numele de familie Voevodina. De acum înainte însă, ea se va întoarce la numele de familiei al tătalui ei, Gorbatenko, urmând să fie cunoscută ca Rihana Oxana Gorbatenko. Despre tatăl său, Andrey Gorbatenko, se ştie că e chirurg ortoped în Rostov-pe-Don, iar despre mama sa că a participat la un concurs de frumuseţe local la începutul anilor '90.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel