EXCLUSIV  De la Băsescu la Grindeanu, bătălia pe Transporturi și ce se întâmplă după rocada PNL-PSD. „E în PNRR că trebuie să aibă Grindeanu funcție?”

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Sociologul Alfred Bulai a vorbit despre rocada la guvernare și despre Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au vorbit despre rocada la guvernare între PSD și PNL și Ministerul Transporturilor, care ar trebui să treacă în subordinea Partidului Național Liberal:

„Se pare că rocada se va face, cu puține pierderi colaterale. Nu există mari tensiuni, mari probleme. Cred că PNL-ul nu are prea multe lucruri nici de apărat, dar nici alte mutări. În opoziție există acalmie totală, iar atunci sigur că va fi domnul Ciolacu premier. Sunt câteva probleme, ministerele care trebuie schimbate. Acolo sun niște probleme legate de faptul că s-a negociat într-un fel, dar nu înseamnă că nu se va negocia din nou. Unul dintre ministere este cel al domnului Grindeanu, care va trebui să treacă la PNL, deci domnul Grindeanu nu va mai putea să rămână ministrul Transporturilor, dar se va găsi ceva pentru domnul Grindeanu, sunt convins“, a spus Alfred Bulai.

„Dar e o obligație constituțională? E în PNRR că trebuie să aibă Grindeanu funcție?“, a întrebat ironic Val Vâlcu.

„Eu vorbesc de acordul semnat de ei. Domnul Grindeanu, fiind dorit de cerul înstelat de deasupra mea, are o poziție importantă. De pe vremea lui Traian Băsescu e așa. A fost primul care a descoperit că e mare șmecherie să fii la Transporturi. El a fost printre primii miniștrii și s-a bătut și și-a pus oamenii mereu“, a spus Alfred Bulai.

„Dovadă și starea dezastruoasă a transporturilor“, a completat Val Vâlcu.

CITEȘTE ȘI      -      Sorin Grindeanu recunoaște: „Nu sunt specialist, din contră!”. Însă, paradoxal, nu se referă la transporturi / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel