De la „Acces Direct” la DSP. Dansatoare de manele, angajată la anchete epidemiologice?!

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Emy, dansatoarea care a apărut în ultima perioadă la „Acces Direct”, cunoscută și din videoclipurile maneliștilor, a fost angajată la DSP în plină pandemie, susține o publicație. 

Maria Emylia Florescu, cunoscută ca „Emy dansatoarea”, ar fi reușit să spulbere cu punctajul obținut 10 contracandidați pentru un post la DSP. Printre aceștia se numără un medic stomatolog și unul dintre cei doi medici de medicină generală angajați de DSP după interviuri.

Angajarile la DSP se fac simplu: După un anunț pentru depunerea dosarelor, candidații dau un interviu și urmează selecția. 

Potrivit national.ro, pe 6 noiembrie, Direcția de Sănătate Publică a postat un anunț de angajare fără concurs pe perioadă determinată pentru doi medici de medicină generală, un medic stomatolog, un biolog, un asistent medical principal igienă, un asistent de medicină generală principal, cinci asistenți de medicină generală și un post de inspector de specialitate debutant.

După selecția dosarelor, au rămas patru persoane pentru două posturi de medici de medicină generală, trei candidați pentru postul de medic stomatolog și 11 candidați pentru un post de inspector de specialitate debutant. 

Emy dansatoarea ar fi obținut un punctaj de 93,33, spulberând 10 contracandidați. 

DSP București a permis doar 48 de ore pentru depunerea dosarelor, iar afișarea rezultatelor s-a făcut în 24 de ore. 

Ce studii are Emy dansatoarea

În anunțul pentru postul de inspector de specialitate, potrivit aceleași surse, se cerea o diplomă de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic. Maria Emylia Florescu are studii în managementul turistic, la Universitatea particulară ”Dimitrie Cantemir”.

Cât despre experiența profesională, Emy dansatoarea are „actor la Media Academie” și aptitudini de actorie, solist vocal și dans. Am putea adăuga și aparițiile la „Acces Direct” sau în videoclipurile cu maneliști, ca dansatoare.

Sursa citată mai scrie că Maria Emylia Florescu a încercat, în 2016, să obțină un post de referent asistent la Oficiul Național al Registrului Comerțului - Direcția economică, dar la proba scrisă a obținut nota 2,50.

Inspectorul de specialitate debutant are, la DSP, un salariu de 5.416 lei. De asemenea, se adaugă și un spor instituit de Guvern pe perioada stării de alertă pentru angajații DSP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel