Deținut de la Jilava, căutat de Poliție. Semnalmentele bărbatului

Un deținut de la Penitenciarul Jilava, condamnat la 5 ani pentru tâlhărie, este căutat de Poliție, după ce a părăsit luni după amiază punctul de lucru, a anunțat Cristian Micu, purtătorul de cuvânt al penitenciarului.

În vederea prinderii acestuia au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv blocarea căilor de acces — posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajații Penitenciarului Jilava, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Ilfov, Inspectoratul Județean de Jandarmi Ilfov și Poliția de Frontieră, potrivit Agerpres.

Deținutul este născut pe 22 aprilie 1992 și e condamnat la 5 ani pentru tâlhărie, în regim semideschis. El a părăsit punctul de lucru din comuna Vidra, în județul Ilfov, unde presta activități lucrative cu supraveghere.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

Polițiștii fac apel către populație să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112 dacă sesizează o persoană cu semnalmentele deținutului, anume cu înălțime 1,7 metri, ochi căprui, păr șaten, față ovală, ten deschis, constituție atletică, cu semne particulare două tatuaje.

Deținutul purta o geacă neagră, pantaloni de trening negri, tricou verde și pantofi de sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel